Maak plaats in je kledingkast en creëer ademruimte voor jezelf en je gezin.

Online cursus

Eenvoud in je kledingkast

In no-time creëer je een eenvoudige garderobe voor jezelf en je kinderen. Enkel de kleren die je doen stralen krijgen een plek. Ik leer je om stap voor stap en op eigen tempo terug controle te krijgen over de kleren in je huis, zodat jij meer tijd, energie en budget hebt voor wie en wat ertoe doet.

"Lore zette me in gang met 'durven' wegdoen."
Katrien T., mama van 1 dochter

Je verdrinkt in de was

 • Het is een uitdaging om die ene trui te vinden te midden van de warboel.
 • Je kast of die van je kinderen puilt uit. Je blijft opruimen, maar de chaos komt telkens veel sneller terug dan gedacht.
 • Die hoopjes kleren in alle ruimtes van je huis zijn een bron van frustratie naar je huisgenoten toe.
 • Je wil 's avonds eigenlijk liever een spelletje spelen, naar tv kijken of gaan sporten in plaats van nog uren te staan strijken, plooien en opbergen.
 • De ochtenden staan synoniem met chaos: je spendeert te veel tijd aan het zoeken van een geschikte outfit, voor jezelf of je kinderen.
 • Jouw kledingbudget swingt de pan uit.

Na de cursus

 • is je kledingkast herleid tot de essentie. Je draagt enkel waar je je goed bij voelt. De andere kleren zijn je huis uit.
 • is je kledingkast goed georganiseerd. Kleren uithalen en opbergen gaat eenvoudig, zonder dat je eerst je hele kast moet opruimen.
 • is kleren opruimen piece of cake. Een plek voor alles, alles op z'n plek: dat is je nieuwe lijfspreuk.
 • voel je je opgelucht omdat je de kleren kon loslaten die niet waardevol zijn voor je. 
 • voel je wat het je oplevert om minder kleren te hebben. Je zegt makkelijker neen tegen nieuwe inflow en krijgt meer inzicht in wat je nodig hebt en wat je écht blij maakt. Je wordt een krak in het maken van bewuste beslissingen. Zo krijg je blijvend resultaat.

Eenvoud in je kledingkast

Programma

Voorbereiding

Voor we doen, gaan we eerst denken. Het is pas als je goed gaat doorvoelen waar je naar verlangt en wat in de weg zit om daar te geraken, dat je weet wat je te doen staat en dat je ook de diepgaande motivatie vindt om dit aan te pakken.

In actie

In deze module ga je naar de essentie door de overbodige kleren te ontspullen. Ook creëren we eenvoud met een simpele maar effectieve organisatie. Eens je deze module doorlopen hebt, heb je de tools in handen om in één sessie van teveel kleren naar een goed georganiseerde kleerkast te gaan.

Blijvend opgeruimd

Om blijvend verandering te behouden leer ik je hoe je nieuwe opruimgewoontes creëert. Maar misschien nog belangrijker is dat je de kleren die je geen waarde brengen helemaal niet tot in je kast geraken. Daarvoor leer ik je poortwachter worden van je kleerkast.

De kinderkleren

Zit de ballast ook of vooral in de kast van je kinderen? Dan krijg je in deze extra les manieren aangereikt om samen met je kind aan de slag te gaan.

Hoe minimaliseren mijn leven veranderde

Ook ik was jarenlang expert in het verplaatsen van hoopjes kleren, spullen en administratie. In het kopen van opbergdozen en organisatiesystemen. In het volproppen van kasten. Niets bracht verlossing.

Tot de oplossing plots zo simpel leek. Na een maandenlange wandeltocht met enkel het essentiële op de rug, kwam het inzicht. 

Less is more. Minder is meer. Haal meer uit het leven met minder spullen. De jaren erna puurden we ons huis uit tot hetgeen echt telt. Ontspulronde na ontspulronde voelde ik dat minder eigenlijk zoveel meer is.

De sleutel voor eenvoud in huis voor mij is minimaliseren. In de ruimte die vrijkomt is meer rust, meer tijd, meer creativiteit, meer kwaliteit. 

Ik wil graag de cursus volgen

Wil je op de hoogte gehouden worden van een volgende lancering van de online cursus? Schrijf je dan in op de wachtlijst en je krijgt als eerste alle praktische informatie toegestuurd.

FAQ

Wanneer kan ik de online cursus kopen?

Het is nog niet bekend wanneer de volgende lancering van de cursus is. Zet je op de wachtlijst en je komt het als eerste te weten.

Hoeveel kost de cursus?

49 euro.

Hoe lang is de cursus beschikbaar?

Je kan de videolessen volledig op eigen tempo doornemen. Alle modules en lessen zullen in één keer beschikbaar zijn tot zes maanden na aankoop.

Nog vragen?

Stuur me hieronder een berichtje. Ik beantwoord met veel plezier al je vragen.